Om CesTek

Altid med fokus på optimering af kapacitet, kvalitet og arbejdsmiljø.

I CesTek A/S finder du en samarbejdspartner, der forstår betydningen af et toptunet produktionsapparat, hvor de enkelte processer afvikles effektivt og fejlfrit. Når vi skal løse en given automationsopgave gør vi det altid med et målrettet fokus på optimering af kapacitet, kvalitet og arbejdsmiljø.

En automationsløsning fra CesTek vil altid medføre en eller flere forbedringer i forhold til oppetid, gennemløb, reduktion af spild, kvalitet, sporbarhed eller andre parametre af afgørende betydning for din virksomheds succes og konkurrenceevne.

Når du møder vores automationsspecialister vil du hurtigt opdage, at vores team består af industrierfarne teknikere med stor viden om produktion. Vi er vant til at færdes i industrien og forstår at begå os i mange forskellige produktionsmiljøer – lige fra spildevandsanlæg til medicinalindustrien.

Ud fra en ambition om at være kundens Solution Provider, gør vi meget ud af at inddrage vores kunder og deres unikke viden i vores løsninger. Ved at kombinere kundens viden med vores specialer skaber vi sammen en løsning, der er 100% tilpasset de særlige betingelser, der gør sig gældende hos den enkelte kunde.


Historik

I stadig vækst

CesTek er grundlagt af to entreprenante automationsteknikere, der delte en vision om at skabe en landsdækkende automationsvirksomhed med knowhow i absolut særklasse. CesTek har ikke på noget tidspunkt afveget fra den vision og rekrutterer således udelukkende medarbejdere med særlige specialer og/eller en exceptionel uddannelsesmæssig ballast inden for industriteknik, automation og/eller programmering.

Virksomheden tæller i dag 20 medarbejdere og er i stadig vækst.

2010:
CesTek grundlægges med udgangspunkt i Skælskør.

2015:
CesTek udvider med kompetencer inden for HMI/Scada og Servo-løsninger. Ejerkredsen udvides og CesTek etablerer sig i Jylland.

2016:
Medarbejderstaben udvides yderligere og omfatter nu også specialer inden for BMS-løsninger (Building Management Systems, der binder ventilation, varme, lys, sikring m.m. sammen i én samlet løsning, der kan styres fra centralt hold).

2017:
CesTek ansætter en administrende direktør og udvider ejerkredsen, der i dag tæller 5 ligeværdige partnere. Der ansættes yderligere tre programmører, således at CesTek nu råder over nogle af landets fremmeste eksperter inden for servo og programmering. Udvidelserne har gjort CesTek i stand til at løse alle typer af automationsprojekter, ligesom vi indkører anlæg i både ind- og udland.


Vision, mission og værdier

Vision

CESTEK SKAL OPFATTES SOM EN LEDENDE AUTOMATIONSLEVERANDØR I DANMARK

Inden for de næste 10-15 år, skal vi i CesTek opnå en position, som det automationshus i Danmark alle industrikunder betragter som en seriøs leverandør til deres automationsprojekter. Vi ønsker desuden at være den automationsleverandør, der har de fremmeste kompetencer indenfor de specialområder, vi vælger.


Mission

AT ØGE KONKURRENCEKRAFTEN HOS VORES KUNDEr

I alt, hvad vi foretager os – hver eneste dag – skal vi sætte alt ind på at forbedre vores kunders produktivitet og dermed deres konkurrencekraft. Uanset om vi udarbejder el-dokumentation til en tavle, programmerer en PLC eller idriftsætter en robot er hovedformålet, at kunden skal kunne producere mere effektivt og med en bedre kvalitet.


Værdier

Vi har vedtaget et sæt enkle værdier som vi kan holde alle komplekse beslutninger op i mod. Vores værdier hjælper os dermed til at træffe det for virksomheden rigtige valg.

Værdierne fungerer som retningslinjer for vores adfærd og daglige kommunikation med kunder, samarbejdspartnere og med hinanden internt i virksomheden.

Troværdighed

Vi holder altid, hvad vi lover, og vi tror på, at et samarbejde er mest succesfuldt, når alle parter stoler på hinanden og arbejder for et fælles bedste. Vores kunder kan altid stole på, at vi tilbyder dem nøjagtig den løsning, vi mener, de har behov for – hverken mere eller mindre.

Enkelthed

Selv om vores kompetencer er højt specialiserede, dyrker vi det ukomplicerede – både når vi løser en given opgave og når vi kommunikerer. Vi er nemme at samarbejde med og går altid efter den mest enkle løsning, så længe den løser opgaven sikkert og effektivt.

vedholdenhed

Vi bliver ved til det virker, og går altid den ekstra mil for vores kunder og for hinanden. Vi giver aldrig op og finder altid på alternative løsninger, hvis behov eller forhold ændrer sig.


julemørkefonden.png
 
 
 
DSC_0126-min.JPG

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få en konstruktiv snak om, hvordan vi kan hjælpe med at øge produktiviteten i din virksomhed.