Industriautomation - kompetencer

Optimering af kapacitet, energiforbrug, økonomi og arbejdsmiljø

 

Automationsprojekter hos CesTek løses altid efter vores gennemarbejdede projektmodel. Modellen indeholder de faser og milepæle, der skal gennemføres for at projektering, programmering og indkøring opfylder kundens forventninger. Vi gør meget ud af at holde en tæt dialog med kunden gennem hele projektforløbet. Vi sørger med andre ord for, at du som kunde altid er opdateret på projektets fremdrift og funktionaliteten af den tekniske løsning. Vi er åbne omkring eventuelle udfordringer og informerer om, hvad vi gør for at afhjælpe dem. 

Arbejder du allerede med nogle godkendte leverandører inden for områder, der relaterer sig til projektet, indgår vi gerne i et samarbejde med disse. Du kan således fortsætte samarbejdet med de leverandører, der kender din virksomhed og jeres særlige krav. Det kan være et lokalt maskinværksted eller den lokale elektriker, der skal sørge for kabling, montage og IO-test. Har du ikke foretrukne samarbejdspartnere, tilbyder vi en samlet pakke, hvor vi benytter nogle af de underleverandører, vi arbejder sammen med.

 
DSC_0127.JPG

Intelligente maskinstyringer 

Moderne og effektiv produktion kræver intelligente maskinstyringer. Vi udvikler avancerede PLC-, SCADA- og HMI-løsninger til alle tænkelige formål i industrien. Udover nye, komplette maskinstyringer, foretager vi både ændringer og optimeringer i eksisterende anlæg.

 
 
DSC_0158-min.JPG

Erfarne automations-konsulenter

Har du brug for en ekstra hånd til at varetage opgaver inden for f.eks. elektrisk design, dokumentation, programmering, indkøring og/eller rådgivning om maskinsikkerhed, kan du trække på en af vores specialister, der i en periode kan indgå direkte i dit eget team.

 
 
DSC_0083.JPG

Maskinsikkerhed og CE-mærkning 

Om du har brug for CE-mærkning af et nyt anlæg eller et moderniseret/sammenbygget anlæg, finder du i CesTek en leverandør med stor erfaring og særligt uddannet personale (CMSE®-konsulent). Vi udfører CE-mærkning, UL-godkendelse og risikovurderinger.

 

DSC_0052.JPG

EL-tavler bygget i eget tavleværksted

I eget tavleværksted opbygger vi selv de styringer, der indgår i vores leverancer. En tavle fra CesTek er opbygget efter gode håndværksmæssige principper og lever naturligvis op til gældende krav. Normalt designer vi hardware og el-dokumentation i PC-Schematic, men tegner også i Caddy og E-Plan.

 
 
DSC_0180.JPG

Robotløsninger til industrien

Hvad enten du har brug for at effektivisere en proces pga. gennemløb, kvalitet eller afhjælpning af dårligt arbejdsmiljø, kan en robotløsning være svaret. Hos CesTek har vi ingen præferencer, men kan udvikle og implementere præcis den robottype, der passer bedst til din udfordring.

 
 
DSC_0096-min.JPG

Fejlfinding på procesanlæg

Det kræver teknikere med en holistisk forståelse for både el-montage, elektronik og programmering at gennemskue årsagssammenhænge på elektriske anlæg. Udover det rette udstyr råder vi over nogle af landets mest erfarne teknikere inden for netop fejlfinding af elektriske anlæg.

 
 

 

Kan vi også hjælpe dig?

LAD OS KOMME FORBI TIL en uforpligtende snak, om hvordan i - med udgangspunkt i eventuelle udfordringer - KAN OPTIMERE YDERLIGERE.