PROJEKTERING | UDVIKLING | INDKØRING

Industri-
automation

Procesautomatik • Dataopsamling • Energi

DSC_0168.jpg

INDUSTRIautomation

Hvad enten du har behov for automatisering af en enkeltstående proces/maskine eller er på udkig efter en seriøs partner til dit næste større procesanlæg, vil CesTek være et oplagt - og ikke mindst - sikkert valg.

Udover el-styringer til alle typer produktions- og procesanlæg leverer vi også udstyr samt robot- og maskinanlæg.

Maskinsikkerhed OG RISIKOVURDERING

Som en væsentlig del af vores leverancer tilbyder vi at udføre den lovpligtige risikovurdering af maskiner og anlæg. Vi råder over en uddannet CMSE® - Certified Machinery Safety Expert (godkendt af TÜV NORD CERT).

Vi påtager os gerne hele opgaven med at godkende, udarbejde påkrævet dokumentation og forsyne maskiner med CE-mærkning.

OPBYGNING AF EL-TavleR

Når du vælger en styringsløsning fra CesTek, kan du være sikker på, at el-tavler og installationer lever op til myndighedernes krav. Vi lægger desuden stor vægt på, at dine installationer bliver udført efter de bedste håndværksmæssige principper. 

Hvad enten der er tale om renovering, udskiftning eller opbygning af nye el-tavler, har vi kompetencerne til at klare opgaven.

Bliv tryg med en strategisk automationspartner

 

 

Uanset om opgaven er stor eller lille, om der er tale om nye anlæg eller integration til eksisterende udstyr, leverer CesTek Automation nøjagtig den løsning, I har brug for. Stor erfaring med maskinanlæg, procesudstyr og bygningsautomation gør os til en komplet partner, der kan løse alle de automationsopgaver industrien har at tilbyde.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at udvikle og leverer intelligente automationsløsninger, der kan bidrage til at hæve produktiviteten i industrien. Når vi går ind i et samarbejde, tager vi ejerskab af kundens målsætninger - og vi bliver ved indtil alle kundens forventninger er opfyldt.

 
DSC_0161.JPG

Hand with phone_DIAP app_100%.png

Dataopsamling på den nemme måde

En DIAP kan trække data fra op til 5 PLC'er af forskelligt fabrikat på samme enhed. Ikke nok med det, så er der også et ubegrænset antal brugere, der kan kobles på uden, det koster ekstra.