CesTek leverer komplet automationsløsning til Vermund Larsen

Hos VELA er der fuld fokus på digitalisering og automatisering. Sammen med CesTek har de fået en win-win-løsning, der både optimerer produktionsflowet og forbedrer arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Hos VELA bliver hver stol produceret med passion og teknisk ekspertise. Med digitaliseringen og de nye automationsløsninger fra CesTek er produktionsflowet blevet strømlinet og effektiviseret, hvor flaskehalse er fjernet og mange af de daglige og tidskrævende, gentagne manuelle skub, træk og løft er blevet automatiseret. Medarbejderne får hermed et forbedret arbejdsmiljø, hvor de frigives til at udføre værdiskabende opgaver.

Hvor robotten tager slæbet…

Den fuldautomatiske mobile robot (Omron TM-LD90 med CesTek’s specialdedesignede top-conveyor, styretavle, PLC/HMI inkl. interface til MES og Q-system), henter det færdige produkt ved montagelinjernes endestationer (CesTek gulv-conveyor) og sørger for at emnet fragtes sikkert videre til en mellemliggende fotoboks - og endeligt leverer emnet på pakkeanlægget.

…og pakkeanlægget gør det let, overskueligt og giver det sidste skub.

Når emnet automatisk ruller ind på CesTek pakkeanlæg i god arbejdshøjde, er det nemt for medarbejderen at klargøre forpakningen - og blot aktivere den automatiske indføringsenhed der skubber emnet ind i kassen – hvorefter det færdigpakkede produkt kan rulle automatisk forbi Q-scanneren - og videre til forsendelse.


CesTek’s automatiseringsløsning har bidraget til en markant effektivisering af produktionens interne logistik og har forbedret arbejdsmiljøet for medarbejderne.

Successen har klart givet blod på tanden - og vi kigger nu videre på 2024 med muligheder for yderligere automatiseringsprocesser
— Bo Olesen, Chief Operation Officer, Vela

Læs mere om VELA her: www.vela-chairs.com

Cestek Automation