Covid-19 og CesTek

Corona, krise afløst af moderat vækst.

Onsdag den 11. marts 2020 blev Danmark lukket ned og pludselig var det næsten umuligt at komme ud at rejse. Når en stor del af virksomhedens omsætning baseres på at idriftsætte maskiner globalt, er det et alvorligt problem. CesTek måtte også ret hurtigt tage konsekvensen og sendte derfor et antal medarbejdere hjem primo April.
De resterende medarbejdere skulle nu arbejde hjemmefra og gennemføre det daglige arbejde ”remote”, hvilket vi jo i mange tilfælde er vant til, med styringer implementeret på hele kloden.
Set i bakspejlet er det overraskende, hvor mange gode møder og arrangementer det er lykkes os at gennemføre på TEAMS og ZOOM. Både internt og sammen med kunder, har der været stor fokus på kvalitet og effektivitet, selvom vi ikke sad i samme lokale. 

Nu ser fremtiden lysere ud, der er kommet gang i flere kundesegmenter og det er blevet nemmere at rejse. CesTek rejser sig også og vil endnu engang satse på vækst, høj kvalitet og nærvær.

Business Horsens afholder 7. september Corona Konference,  hvor en række virksomheder deler ud af deres viden og erfaringer.