Om os

 

Partner

 

Erfaring

 

CesTek Automation startede i Skælskør på Vestsjælland, ved at to selvstændige automationsteknikere gik sammen. I løbet af de næste år fik de opbygget en solid kundekreds, der gjorde det muligt at udvide medarbejderstaben med programmører og elektriske konstruktører. Så i 2014 kunne CesTek levere hele pakken til et automationsprojekt med sine 4 medarbejdere.


CesTek Automation samarbejder tæt med vores kunder for at løse netop deres problematikker.

Vi gør meget ud af at inddrage kunderne, idet vores ambition er at være kundens Solution Partner


Hos CesTek spænder vi bredt, lige fra spildevandsprocesser til maskinstyringer til robotceller samt Pharma-industrien.

Vores mange års erfaring inden for maskinstyringer og forsynings/spildevandssektoren kommer til udtryk i vores arbejde og metoder. Vi arbejder med de fleste gængse systemer som Siemens, Allen Bradley, Omron osv.

 

 

Værdier

Vores mål omfatter at

Fremstå som den mest troværdige automationsleverandør i markedet, vi holder det vi lover og går i dialog med kunden, hvis der er noget vi ikke er enige om.

 

samt at finde den rigtige løsning til kunden som er hverken større eller mindre end det, der er behov for. Vi forsøger at se på helheden og ikke kun den opgave vi har fået – for at kunne vejlede kunden bedst muligt.

DSC_0098.JPG
 

 
DSC_0076.JPG

Vækst

Væksten er ikke slut endnu.

I 2016 så CesTek et behov for endnu flere ressourcer indenfor HMI/Scada og Servo løsninger, hvilket førte til yderligere to ansættelser og den første afdeling i Jylland, så man kunne servicere kunderne der også. Ejerkredsen blev udvidet med lederen af jyllandsafdelingen.

I starten af 2017 ansatte CesTek yderligere 2 mand så man nu var 8 mand og udvidede porteføljen med leverance BMS installationer til bygninger.

CesTek så nu et behov for at sikre den fremtidige vækst ved at ansætte en Adm. Direktør med ansvar for forretningsudvikling og processer. Direktøren og lederne af BMS afdelingen blev indlemmet i ejerkredsen så man nu er 5 ligeværdige partnere.

CesTek har i første halvår af 2018 ansat yderligere 3 programmører så vi nu råder over SERVO eksperter og en bred skare af programmører, der indkører anlæg i hele verden.

 

 

Service

CesTek kan med programmører og tekniker både i Jylland og på Sjælland udføre service lynhurtigt. De fleste gange påbegynder vi fejlfinding samme dag – for vi ved godt at det vigtigste er at dit produktionsapparat producerer.

Vi løser opgaver indenfor PLC, HMI/SCADA, SERVO og ROBOT – bare ring.

DSC_0031.JPG
 
julemørkefonden.png