Robotteknik

Automatiseret håndtering, palletering og forarbejdning

Flere og flere funktioner i industrien overtages – af gode grunde – af robotter. Det kan være alt fra visionstyrede pick’n’place-opgaver, til emnehåndtering, bearbejdning og palletering. Som led i forbedring af arbejdsmiljøet indsættes mange robotløsninger til opslidende processer som f.eks. ensidigt gentagende rutiner og tunge løft.

En robotløsning kan køre ubemandet og har ikke brug for pauser. Derfor er en af gevinsterne et øget antal maskintimer og dermed et større gennemløb. Robotter udmærker sig desuden ved at udføre rutiner med stor ensartethed og præcision, hvorfor de ofte indsættes for at hæve kvaliteten. Automatiserede værktøjsskift gør desuden, at robotter med fordel kan løse opgaver, hvor emnetyper varierer eller ved produktion af små serier. Fleksibiliteten er ofte en afgørende faktor, når valget står mellem en specialmaskine og en robotcelle.

Vi tilbyder robotter som komponenter i enten en delløsning eller en kundetilpasset totalløsning. Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring type, størrelse og rækkevidde i forhold til den aktuelle opgave.

DSC_0176-min.JPG