udførelsE i
 

Industri
Automation

Energi • Procesautomatik • Maskinsikkerhed

DSC_0168.JPG
 
 

Kerne Områder
 

 
 

automation

Hos CesTek Automation arbejder vi inden for mange forskellige brancher, og laver derfor både enkeltstående maskiner og procesanlæg.

 
 

Maskinsikkerhed

Vi råder over en uddannet CMSE® - Certified Machinerey Safety Expert, som er ekspert i maskinsikkerhed og godkendt af TÜV NORD CERT.

 
 

EL-Tavle

Med en styring fra CesTek Automation kan du være sikker på godt håndværk og at den lever op til både dine, men også myndighedernes gældende krav. 

 
 

 

Bliv tryg med en strategisk automationspartner

 

 

CesTek Automation leverer den løsning I har brug, uanset om opgaven er lille eller stor. Stor erfaring med både maskiner, procesanlæg og bygningsautomation gør os til en komplet partner, der kan løse alle de automationsopgaver kunderne har.

Vi vil hjælpe kunderne med at optimere deres automations løsninger, så de bliver endnu mere effektive og konkurrencedygtige. Hos CesTek bliver vi ved indtil alle kundens forventninger er opfyldt.

 
 
DSC_0161.JPG
 

 
Hand with phone_DIAP app_100%.png

Data samling på den nemme måde

En DIAP som taler med op til 5 PLC'er af forskellige mærker på samme enhed. Ikke nok med det, så er der også en ubegrænset antal brugere det kan kobles på uden det koster ekstra.